24:e april, 2017

24:e april får blir tangeringen av min vikt. Där vändpunkten sker.

Från och med idag ska jag gå ner i vikt. Jag har siktet långt fram. Under 100 kilo (på obestämd tid). Och sen när jag nått dit, så ska jag fortsätta tills jag når “Normalvikten”. Jag ska använda mig av “LCHF”, och jag ska ge det 1 år. 1 år av mitt liv ska jag äta på det här sättet. För att se vart jag hamnar.

Startvikt, 129kg.

Kostdoktorn ska bli min största källa till framgång. Varför? Efter att ha ögnat igenom i några dagar så kom jag fram till att den hade “easy-to-use” metoder, pedagogiska videos och väldigt förklarande argument till varför saker och ting skulle fungera . Hur det fungerar, Varför det fungerar, varför vi är “feta” idag och problemet med det.

Reglerna är enkla:

  •  Ingen pizza/pasta/ris/deg/mjöl/fibrer/sädesslag/potatis/socker/godis/chips .. Enda tillåtna snackset är jordnötter, och då “unnar” jag mig.

Detta var min första punkt, men det har utvecklats till så mycket mer.

Ha de gött.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: