15 myggbett och träningsvärk

Nåja, man ska väl inte klaga om träningsvärk, men idag har jag rätt ont i min kropp efter min löprunda i lördags. Med all rätt iofs. Det som jag dock inte räknade med var alla myggbett som jag fick.

När jag joggade/promenerade i spåret i lördags så märkte jag att det myggen var intresserade av mina armar, jag hade bara ett linne på mig så jag blev inte särskilt förvånad, men jag flaxade rätt bra med armarna och försökte med jämna mellanrum slå bort dem.
Men det jag inte tänkte på senare var att de även satt sig på min rygg och mina axlar. Så där till har jag ett tiotal myggbett, och av någon anledning är det bara högerarmen som blivit drabbad av myggbett. Kliar gör det förstås, är svullet och varmt. Men det är bara att härda ut.

Vad gör väl det om 100 år? 🙂

På onsdag är det invägning, ska bli så nice!

Torsdag-lördag är det NärCon också, ska gå med barnen och gå själv, ska bli så kul. Hoppas på bra väder och långa dagar 😀

Frågan är bara vad man ska äta (om man ska äta, fasta funkar ju också). På dreamhack packade jag ner både ölkorv, kesella och avocado. Det var bra och mättande och lchf. Men eftersom jag äter så lite som jag gör nu för tiden, så vet jag inte hur jag ska göra. Och på NärCon är folk rätt schyssta så de kan nog plocka bort kolhydraterna om jag ber dom ^^.

Ha de gött!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: