Har jag nått en platå?

Har blivit med bloggutrymme!! Fett nice (pun intended). Har fyllt bloggen med lite historik för contents skull… Lets continue med nutiden!

Onsdagar är den bästa dagen på hela veckan, fortfarande. Det är den dag jag längtar efter på måndagar och den dag jag saknar på torsdagar.
På sedvanligt sätt klev jag upp och besökte toaletten och sen ställde jag mig på vågen.

Nog har jag gått ner, dock inte som jag önskat mig. Från 113.6 till 113.0. Känns inte så imponerande när man gått ner 1-2 kilo tidigare, eller hur? 🙂

Detta är det lägsta jag gått ner på en vecka, tidigare “rekordet” är 700gram. Men då slog vågen till med 2 kilo veckan efter om jag inte minns fel.
Men kan man kalla det en platå? Nej, de kan man inte. Jag har tappat i vikt.
En platå definieras av att man står stilla på/runt samma vikt i månader.

Men det visste jag inte förrän nyligen. För efter jag klivit av vågen hemma (som för övrigt ballade ur lite idag) så kändes det som att jag hade misslyckats, eller inte riktigt, men det var inte lika mycket glädjeskutt efteråt.

Så nej, jag har inte stött på nån platå. Det är bara att fortsätta i samma anda; Ät när du är hungrig, ät tills du är lagom mätt . Och släng in lite periodisk fasta, vilket det automatiskt blir om man bara äter när man är hungrig.

Man ska väl inte vara bitter över 16 kilo på 12 veckor? Eller hur? 🙂

Ha de gött!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: