Snabb uppdatering

Jag skulle egentligen bloggat redan i onsdags, efter invägningen. Det blev inte riktigt av så nu får jag fylla i lite i efterhand.

Jag vägde in mig som vanligt på onsdag morgon. Vågen har gått ner till 111 kg, alltså har jag tappat totalt 18 kilo sen 24/4.

Vanligtvis ställer jag mig på vågen lite i smyg på lördagar eller söndagar, bara för att ha lite koll sådär samt de ger mig en liten hint om vad den kommer stå på när onsdagen kommer, skulle de visa sig att jag går upp i vikt så kan jag korrigera kosten lite nämligen.

Midjemåttet ligger runt 108-109, och för några veckorsen var det uppe på 115 cm 😀

Men, den visar fortsatt neråt, och med liiite tur så är jag < 110kg nästa invägning 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: