105 dagar senare – minus 20kg!!!

Nu har det gått 105 dagar sedan jag började min resa, med lchf-kost och periodisk fasta i olika former (längsta fastan är fortfarande på 48 timmar).

Den här veckan (v.31) har vi varit hos min mormor och hennes man Peter, vi åkte i måndags och kom hem igår (lördag). Så min sedvanliga onsdagsinvägning uteblev (mormor har en våg också förstås, men jag vill helst hålla mig till den jag har, för att utesluta differenser). Som vanligt hos mormor så säger man inte nej när man bjuds på mat, fast vi började egentligen ett par veckor tidigare att prata med mormor om LCHF-kost och att vi uteslöt vissa saker, och åt mycket mindre. Så hon var med nästan redan från början, vi bara benade ut lite detaljer (säkert en del nyfikenhet också) när vi kom dit och installerade oss. Så denna veckan har jag vissa dagar ätit 2 måltider om dagen, medan jag annars bara äter 1 måltid. Men kan ju inte säga nej, jag träffar ju min mormor så sällan med. Men jag höll mig borta från alla kolhydrater fortfarande. Kött(fågel,fisk,kreatur) sås å sallad, varje dag.

Så då bestämde jag att idag (söndag morgon) skulle jag göra en vanlig “koll” för att se hur jag låg till, fast denna gång tillräknar jag mig resultatet, annars brukar jag ta bort dem från appen.

Och vågen stannade på 108.8kg! Dvs jag har tappat lite mer än 20kg (20.2kg) sen jag började den 24:e april!! Konverterar man 105 dagar till veckor så är det 15 veckor!

15 veckor, det är typ ingenting! Tänk, som man ojjat sig över sin vikt, gnällt och tyckt att ingenting hjälper, träning funkar inte osv osv, man har känt sig “dömd-tjockis”. På 15 veckor har jag tappat såpass mycket. Och det känns på kläder, tillochmed kalsonger börjar “hänga löst”! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: