Bättre sent än aldrig

Hej bloggen,

Jag glömde bort att blogga igår, men jag vägde mig som vanligt på morgonen, faktum är att jag vägt mig varje morgon sen i lördags.

Det började med att jag vägde mig “för skojs skull”, samtidigt som sambon har sin invägning. Och då märkte jag att jag gått upp i vikt. 107kg, från 106.3! Hmm, det var lustigt. Men kände att det var något jag ville kontrollera. Jag hade i princip inte ändrat kosten, möjligtvis lite för mycket protein. Det är lite gott med kött osv :).

Söndag morgon, 107.7 kg, nu har jag ju gått upp 1.5kg, vad fan händer ? Visst jag har joggat och gjort framgångar där, hmm, muskler kanske också? Nu blir det iaf dags att tänka till.

Måndag, 108kg, hmm, det har ju trappats ner lite, men fortfarande två kilo plus nästan. Har läst på lite om muskler, efter ett träningspass kan de “växa” i två dagar efteråt, då borde de ju sluta nu? Iallafall så bestämmer jag mig för att äta middag idag, sen fasta. Fasta åtminstone genom tisdagen.

Tisdag morgon, 108.5kg, nu börjar man bli lite deprimerad, ska jag inte nå 100kg? Ser inte vad jag gör för fel heller. Men jag börjar dricka vatten, cirka 2 liter ska jag dricka varje dag, vet inte hundra varför, men misstänker för att kroppen inte ska spola rent och att rensa kroppen.

Onsdag morgon, jag har fastat sen i måndags klockan 17 cirka, så drygt 30 timmar, ställer mig nervöst på vågen. Vågen visar 105.4kg, alla kilon jag gick upp är borta och lite till. Varför? Inte säker, vatten och fasta kanske fick ordning på allt? Kanske hade jag bara för mycket i tarmarna? Jag är inte hundra.

Men nu tänker jag inte väga mig förrän på lördag igen, kanske inte ens då.

 

Ha de gött !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: