Upp o ner, fast mycket mest ner! :)

Hej alla!

Den här veckan har jag faktiskt gått upp i vikt, för att sen gå ner igen, det var lite spännande faktiskt. Många sa “oj!” men jag bara “chill…”.
Jag visste ju liksom varför det blivit såhär och jag tänkte berätta varför. (Eller ja, jag är ju inte helt hundra, men 95% säker iaf ^^).

I måndags så for vi ner till High Chaparral och hälsade på familj och umgicks. Som vanligt så fastade jag 24 timmar, fast jag “fuskade” genom att äta upp barnens överblivna sallad efter att ha köpt en toastmacka till dem (toasten serveras med sallad, tomat och gurka). Det fyllde mer magen än det gjorde nytta (fyllde är fel ord… men det gav magen nåt att jobba med). Sen på kvällen så skulle vi grilla och de gjorde vi, jättegott. Min mor stod för maten och jag kan inte kräva allt av henne. Djupfrysta burgare och scans skinnfria korv, kollade inte burgarens kolh-per-100 men korven hade iaf 8 kolh/100g. 2½ korv + 1 burgare (utan bröd) lite dressing å grönt åkte ner, med en ramlösa, och egentligen var det bra så.
Vi sov över på hotellet där, vi hade också betalat för frukost (cuz hotellfrukost <3). Efter att ha sett hotellrummet så hade jag låga förhoppningar på frukosten, men den höll verkligen Scandic-klass, plättar, bacon, ägg i olika former, olika pålägg osv… ni vet.. gott… ! Så jag kände att jag fick en redig LCHF-frukost, med då bacon, ägg, ostar, skinka, grönt, med mer. Och jag åt mer än jag borde, kort å gott jag unnade mina smaklökar (men inte min kropp).

Vi åkte till gekås och handlade efter high chaparral, det är inte direkt vardagsmotion att gå runt där med alla människor så jag förbrände inte särskilt mycket kcal.
Sen kom vi hem, sov och så var det onsdag och dags att återuppta rutinen med invägning på onsdagen. Det var då jag hade gått upp. (5-600gram bara).

Jag skulle kompensera min stora frukost på chaparral med en längre fasta, det hade jag redan planerat (“ska jag unna mig all denna frukost så ska jag kompensera med fasta”). Och det gjorde jag också (gör fortfarande dessutom, min 36-timmars fasta har nu blivit 48, och jag är inte hungrig ett dugg!), så jag bestämde mig för att väga mig på torsdag (idag) morgon. Det är bara att ni kollar på bilden och gör bedömningen själv 🙂 

(i lördags kom jag hem från min mormor efter en vecka, så var nyfiken hur det såg ut då, i onsdags hade jag gått upp, idag torsdag har jag gått ner igen)

Fastan har gjort att min kropp har förbränt all frukost jag åt, för att sedan återgå till att förbränna mitt lagrade fett (om jag lärt mig allt rätt om fasta).

Fiffigt va? 🙂

Ha de gött.

(PS: Jag har tappat mer än 20 kilo på 15 veckor 🙂 DS)

1 response to "Upp o ner, fast mycket mest ner! :)"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: