Sjukgymnast nästa!

Ja, det är inget allvarligt, men jag har haft fel löparstil (kör bara!) och felbelastat vänster knä lite, så jag har haft känning i den ett tag nu.

Eftersom jag har en tidigare skada i höger knä så kontaktade jag min gamla sjukgymnast och får komma in igen. Är inte i så akut behov av vård, mest bara råd och tips så jag kan träna upp knänen så de inte felbelastas eller tar skada.

Något annat kul är att när vi skiljdes åt han och jag för ett år sen så var jag peppad på en viktresa, med träning och dålig kost kom jag ingenvart iallafall, så därför ska det nu bli extra kul att få träffa honom igen, och berätta hur jag gjort, och vad jag liksom har framför mig! Med joggning och lite sånt.

Sen ska jag få ta upp mina övningar för svanken igen, så jag får en bra rygg med. Tidigare har det varit jobbiga övningar och eftersom inget riktigt gav resultat så började man slacka, men nu när allt bara går bra, så är det ju värt att ta upp det hela igen, och refresha minnet ?

Det tror jag iaf!

Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly!

Ha de gött!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: