Onsdag 15/11 – Invägning som vanligt!

Hej!

Nu har jag bestämt nästa mål, som kanske är mitt slutmål. Iallafall för en längre period.
Jag har tappat totalt 35 kilo vilket låter jätte overkligt i mina öron, men det känns absolut inte jobbigt.
Jag får ofta höra “Gud vad du kämpat hårt, bra jobbat” och liknande, men jag själv känner att; “Jag har inte kämpat alls… Jag har bara låtit bli”.

Men jag förstår att många andra kämpar och kämpar och kämpar och ser jättelåga resultat . Små skillnader. Medans jag alltid sett stora skillnader.

Idag vägde jag mig iallafall, 94,3 hamnade vågen på. Förra veckan stod det på 94,1 så jag har i praktiken gått upp i vikt. Men jag kan också ha “stått stilla”. Det beror på hur man ser på det.
Och jag känner att, det gör ingenting. 200gram upp eller ner, spelar ingen roll längre. Jag har gjort min “stora” resa som jag inte ens hade planerat, och det har gått bra. Målet är på 90 kilo, men FOKUSET är på “att inte gå upp”.

Nu kommer julmånaderna, det kan bli en jobbig period. Jag har inte bestämt mig hur jag vill göra, om jag vill “lätta” på min diet och isåfall hur mycket. Jag känner inte att jag behöver dricka julmust t.ex. Jag känner inte heller att jag måste äta rödbetssallad eller potatis eller andra kolhydrater som serveras på julbordet. Om man bara överblickar så är julbordet väldigt LCHF-vänlig då huvudgrejerna oftast är julskinka, köttbullar, korv, lax, ägg m.m. Sen kan man förstås grotta ner sig i vilken sorts julskinka man har, vilka köttbullar man har, osv osv.

Troligtvis kommer jag äta som vanligt (alltså lchf) och dricka kolsyrat vatten eller bara vatten. Det må låta tråkigt men det är mitt liv och min kropp, och jag unnar mig min kropp detta.

Idag lunchade jag med min sambo på stan, hamburgare med pommes stod på menyn. Jag bad dem ta bort bröd och pommes, sen bad jag snällt om att få mer kött eller ost eller sallad till.
De bjöd på en hel burgare extra med ost och bacon till. Det var precis så jag fick i mig allt på tallriken (glöm de där “Ät tills du är lagom mätt”, inte när jag betalt pengar för maten 😉 ).
Det vore oförskämt att låta det ligga kvar. Nu behöver jag inte äta förräns imorgon :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: