En del bilder borta…

Men de gör inte så mycket, bilderna i sig är inte borta, de finns på min mobil t.ex, jag skulle kunna lägga in dem och lägga dem på rätt bloggpost osv. Men det är lite tidsödande och inte särskilt nödvändigt tycker jag.

Efter gårdagens misstag så är det viktigt med backuper, så det ska jag fixa mig. Man vet att det är viktigt, men det är tråkigt och det “ger ingenting direkt”. Det är först när de smäller som det är bra med backupper. Lite som att gå på diet, eller ändra om livsstilen, effekten sker inte direkt.

Igår gick jag och fikade med mina barn då sambon är på Gekås och shoppar. Inga konstigheter egentligen, kände bara för att få ut dem lite och göra nåt, bara vi, som inte var inomhus.
Det är ingen större hemlighet i att jag inte kör strikt LCHF längre och jag vill inte vara den som är den som bara tittar på när de andra fikar, så förutom kaffe tog jag mig en lussekatt också. Den var inte särskilt god, så den kändes rätt onödig faktiskt. Men det var ju gemenskapen jag var ute efter i första hand.

Barnen tog en chokladboll/munk, lilleman fick en klämmis. Det var trevligt ändå. Vilket förstås var syftet. Man behöver inte tänka på kosten jämt. I alla lägen, i alla fall. Om man inte vill det, förstås.
Hade det varit April/Maj och jag var “nystartad” i viktnedgången så hade jag tänkt på det. Men nu när jag gjort mig förändring så behöver jag ju bara se till att inte gå tillbaka och se till att vikten håller sig (eller går neråt). Och just nu känns det som att vikten går hand i hand med midjemåttet, så så länge midjemåttet inte sticker så håller sig vikten kvar med, annars vet jag vad jag ska göra åt det (fasta 😉 ).

1 vecka kvar till jul . Sen är det 4 månader kvar till min “årssummering” av 1-år med LCHF / Periodisk fasta . Det var egentligen bara LCHF till en början, men jag la med lite fasta också.. Det har ju inte skadat ;).

Länkar en läsvärd bloggpost(/artikel) från dietdoctor.se också. efter 50 år så borde vi kanske ändra metoder?
https://www.dietdoctor.com/se/darfor-haller-vi-pa-att-forlora-kriget-mot-fetma-typ-2-diabetes-och-cancer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: