En träningsvecka avklarad

Nu har det snart gått en vecka sen måndags, det var väl inte den bästa veckan jag kunde få en fri vecka på, men är glad för det lilla!

Problemet var nämligen att det fortfarande var en efterskol-aktivitet på onsdagen och på fredag fick vi gäster till lördagen . Så onsdagen fredagen och lördagen gick bort, tisdagen torsdagen och idag var jag på gymmet.

Jag körde lite blandade saker, lite lyfta vikter, prova bänkpress, sen marklyft, och det jag var mest nyfiken på, löpbandet.

Jag tog det direkt på tisdagen! Jag matade in en hastighet och började jogga, under tidens gång så gick jag upp och ner i hastighet, men aldrig promenera! Första kilometern var jobbig som vanligt, sen kom jag in i ett bättre tempo, vid 2km blev de jobbigt igen, då fick jag koppla in psyket, “det är varmare, har mindre kläder och till och med en vattenflaska, jag måste åtminstone ta 2.5!” Och jag fortsatte löpa… vad tråkigt de är med löpband trots egen musik i öronen :/. 3.5km !! Sen satte jag stopp, hade säkert pressat mig mer, kunnat ta 4, men jag kände att 1km längre än vanligt, får räcka! Det tog 20 minuter, och det var riktigt tråkiga 20 min. Då är spåret roligare, även om jag börjar kunna den utantill nu.

Sen har jag kört bänkpress, jobbat mest med 35-40kg x 6 reps. Mest för att få teknik och inte ta vatten över huvudet. Sen marklyft, knäböj och lite annat som finns på gymmet. År rätt kul faktiskt, och skönt att slippa kylan.

Idag gick jag ut rätt hårt, och hoppas på lite mer träningsvärk, Gud vad skönt de varit med träningsvärk, då vet man att man jobbat 😀

Ska bli spännande att se om musklerna äter upp mitt fett också, som alla säger att de kommer göra :).

Nu kör vi ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: