Före/efter

Det är viktigt att logga saker och ting. Verbose output är något jag gillar i mitt jobb som programmerar. När jag gör ett program vill jag veta hur det går för den, för att när det inte går som det ska så vet jag vart det stannar och kan enklare felsöka.

Igår gick jag som sagt till mitt lokala gym, det var också det gymmet jag tog min “före”-bild den 1a september 2016. Jag var ju tvungen att gå in i omklädningsrummet och ta en ny bild på mig själv !

Jag vill dock lägga in en parantes, även om förebilden är tagen för mer än ett år sen, så var det så där jag såg ut när jag började min resa den 24e april 2017.

Varsågod! -37 kilo och mycket bättre på alla sätt å vis 🙂

1 response to "Före/efter"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: