Inget gymkort och ett halvt kilo på en månad

Det blev inte gymkort och det var enbart för kostnadsskäl . Det passar tyvärr inte in i våran ekonomi just nu.
Men jag är inte bitter för de, eller jo lite, det var kul att lyfta skrot! Och ta de där spegelbilderna som alla andra gör :).
Jag får helt enkelt förpassa mig till spåret och kombinera med några kroppsövningar. Ge mig ut i skogen och leta efter saker att lyfta. Det finns massor där ute bara man är lite kreativ.
Det finns en stock längs med joggingspåret vet jag, den är liite för tung för att lyftas upp över huvudet, men kan säkert hitta på nånting med den :).

Sen är det onsdag också, onsdagar innebär invägning. Jag satte ett nytt mål den 12:e november om att gå ner från 94 till 90, har inte satt något färdigt-datum och jag vet att det kommer en rätt matintensiv månad nu. Men dagens invägning visade på 93.6 och det bekommer mig inte. Sov dåligt gjorde jag också, hade jag sovit bättre hade jag säkert fått ner ett par hundra gram till.

Men jag har liksom, jag känner att jag kan stanna av lite. Som jag tidigare skrivit “reflektera” i min nuvarande position, viktläge, kroppsform. Min kropp har minskat så många storlekar men i huvudet är jag fortfarande samma gamla tjockis. Är ju inte helt nöjd med vikten heller eftersom 86 kg är min “gräns” mellan övervikt och normal-vikt. Men egentligen är allt det där oviktigt nu. Jag måste tänka på alla kilon jag tappat och alla kläder som är tält numer.
Igår t.ex satt jag på köksstolen, och satte hälarna på sittdelen, lite som på bilden, fast mer ihop med knänen:

Och jag tror aldrig jag suttit så förut, vilket också är jättekul att kunna göra, som sagt. Upptäcka saker som man aldrig tidigare kunnat. Ashäftigt.

Så därför jag inte bitter för mitt halva kilo (jag har gått upp och ner runt 94) utan jag är nöjd med att ha legat stabilt; så att säga :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: