Normal kroppsfettprocent!!!

Idag är en stor seger för mig, eller jag vill nog kalla det liten, för jag har aldrig haft som mål att gå ner till en viss kroppsfettprocent.
Procenten är bara nåt jag lärt mig mer om under resans gång, att den finns och att den är lite viktigare än BMI-tabellen.

För män mellan 18-29 så är högsta normalvärdet 18%, och idag sa vågen 17.9% och kalkyleringen sa 17.7% Snittet blir då 17.8% 🙂

Det är också onsdag vilket innebär invägning och det var därför jag upptäckte detta. Vikten står nu på 91.7kg, minus 2 kilo sen förra veckan. Känns rätt gött att kunna göra ett sånt stort “tapp” igen, trodde jag tappat den förmågan. Eller ja, man känner ju att förr eller senare planar de ut.

Sååå… gud vad skönt! totalt -38 kilo i år… Tror inte jag klarar 40kg med tanke på vad som kommer nu 🙂 (julmat + nyårsmat). Men jag har hela nästa år på mig att nå 90 ;).

I övrigt så har min sambo köpt mig en skjorta till jul, storlek large (bara det!) och modell Slim Fit! Alltså jag har aaaaaaaldrig kunnat bära slim fit. Och nu passar de ! 😀 Känns så jäkla gött.
Sen behövde sambon kompletteringshandla lite för barnen, och shoppade lite på HM, då passade jag på att klicka hem en kostymväst också, i samma storlek som kavajen jag köpt 2nd hand.
Och igår kom västen, nervöst tog jag på mig skjortan igen, och sen började jag knäppa västen, och det kändes stundtals tight men insåg att jag var tvungen att tänka på hållningen, rak i ryggen !

Västen passade! Känns sååå jävla skönt allt detta… Vem hade kunnat ana!? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: