“Bara en belastningsskada”

Det är det jag råkat på!

Idag har jag varit hos sjukgymnasten, för sista gången ! (sen måste jag skaffa sjukintyg osv osv för att få komma till honom igen).

Passade på att bjuda på tjockkockens chokladbollar som present för allt! LCHF, laktosfria, glutenfria! Smakar jättegott!!!
Och är sååå nyttiga.

Anyway. Jag brukar bara gå dit och knäcka min rygg och prata om mina framsteg jag gjort sen sist. Med puls och joggning och kondition och träning med det andra med det tredje. Idag så pratade vi mycket om min fot då, för jag vill ju veta vad som är fel, om nåt är fel.

Mina fötter har benämningen “sprättfötter”, mina tår de sprättar utåt, de gör att de proneras neråt och skulle må bra av pronationsstöd. NU har jag såna inlägg (mina skor stöttar rätt bra faktiskt), så nu borde det inte hända igen. Det som hänt var att jag troligen fått en belastningsskada på en eller flera leder under foten pga överansträngning och ev att jag glidit med fötterna i snön.

Nu behöver jag bara bli bra i foten och successivt börja träna igen. Sjukgymnasten trodde på max 2 veckor vila till. Men jag kommer inte klara mig två veckor haha :). Så fort de blir bra och inte ömmar, kommer jag promenera. Sen är de så svårt att begränsa till bara promenering :S. Men jag får tvinga mig :).

Imorgon är det invägning! Woop 🙂

Ha de bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: