Sköna maj ändå!

Alltså detta vädret ! På gott å ont ! Vilket jävla väder vi har nu 😀

Stadigt runt 22 grader och sol varje dag! Jag försöker suga åt mig så mycket jag kan! Jag har ett helt annat mående och tänk över mig själv i år än förra året . I år har jag en smal kropp som jag stolt kan visa med bar överkropp och njuta av solens strålar. Visst kunde jag göra det när jag vägde 130kg också, men då såg jag ner på min kropp eftersom jag inte gillade det jag såg, chipstuttarna, bukfettet, kärlekshandtagen… att se det drog ner på stämningen för mig, men gjorde mitt bästa för att inget visa.

Jag har blivit veckovill också! Jag hade helt glömt bort att de var onsdag igår och invägning, jag får nog sätta en påminnelse varje onsdag morgon haha! Vägde mig nu idag istället, 88,1 hamnade jag på då! Så +400gram sen i lördags, är ju inget att bråka om, när man är viktstabil, tycker jag! Eller vad tycker ni?

Igår skulle jag egentligen gymmat, försöka gymma mån/ons/fre, jogga tis/Tors/sönd, men sambon har haft tuffa dagar på jobbet och jag har känt att hon hinner bara komma hem, sen ska barnen läggas och när barnen lagts då sticker jag iväg. Kände att jag behövde skippa gymmet igår för att umgås med sambon, för min egna skull också. Men vi körde en 7-min workout så lite rörelse blev de ändå :). Kroppsviktsbaserad, armhävningar planka knäböj med mer! Det är kul men tar slut så fort haha :).

Men det är kul att träna nu, jag hoppas jag håller i detta i många år :).

Ha det trevligt i värmen å tänk på att dricka mycket vatten ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: