Stenhårda maj fortsätter !

Vilken långhelg de har varit!

Förlåt men de har varit helt körigt här hemma. Ni med barn vet ju hur Kristi himmelfärdshelgen varit. Inte nog med det så hade barnen studiedag igår (måndags) så det blev fem dagar ledigt.

Så i torsdags var det intervall-löpning för mig, ett riktigt bra pass blev det ! Tre varv med “promma 6, sprinta 4”. 6/4.

Fredagsgym ! Svettigt var det för det är ganska kass ventilation, de har ställt dit en ac men den hjälper föga. Men det är gött å svettas med, när jag började på gymmet kunde jag göra mina övningar men jag släppte knappt en droppe svett.

Lördag vila!

Söndag var tipspromenad som vanligt! Skitkul och jag får med mig hela familjen! Då brukar jag gå ner före familjen och jogga, jag hade haft en dålig natt och seg morgon, så när jag satte fart i spåret så var de riktigt tungt ! Benen kändes som bly. Men man ska väl ha såna dagar med ? Det blev bara ett varv och jag satte fokus på att springa den så fort jag kunde. Så jag satte ju personbästa då. 13:13 på 2.5km :). Klapp på axeln ! Men med tanke på hur jag kände mig efteråt så kändes vägen till 10km väldigt lång :/.

Igår var det sedvanlig gymträning ! Men eftersom det var stenhårda maj och man ska pressa sig lite extra, så tänkte jag att jag kör samma vikter som i fredags (då var det 3×10 reps), nu var det 3×13. Och de där 3 extra kändes ! Benpress, baksida lår och vader gick bra! Chins gick åt fanders :). Bröst gick nästan, axlar bättre . Triceps tappa jag hållningen på. Biceps gick bra!

Märker också att jag är starkare på vänster sida, tycker musklerna är lite större där! Och i bröst-maskinen så är det höger sida som säckar efter först! Lite spännande ! (Är högerhänt).

Nåväl! Träna hårt :).

Ha de gött !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: