Stenhårda maj!

Nu har jag kickat igång stenhårda maj! I kontrast emot sköna maj så kör jag och en del andra under hashtaggen #stenhårdamaj en extra hård träningsmånad. Man sätter ett mål i början och sen försöker man nå det. Kvittar vad det är, om det är ett kostmål eller sömnmål eller träningsmål, nå en viss distans eller klara en hastighet eller en vikt. Spelar ingen roll hur man är, men man ska peppa sig själv med stenhårda maj! :).

Så mitt mål som jag vill uppnå är att bänka bättre och klara av att jogga milen. För att klara detta ska jag gymma som vanligt med mitt helkroppspass, men jag byter ut en dag (av tre) mot att lyfta skrot, bänka, marka å knäböja och köra bröstmaskin tror jag.

Samt att jag ska ut i spåret å jogga de dagar jag inte gymmar så gott de går. Åtminstone två gånger i veckan, en gång känns meningslös. Om man nu ska öka !

Vi får väl se hur det här går :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: