Vitaminer å mineraler!

Ja, så hände det igen! I onsdags började jag hosta, mer än vanligt! En gång i halvtimmen hostade jag, då började jag ju tycka att de var himla konstigt… inga andra symptom. Men på kvällen började det klia lite i gommen och förkylningen var ett faktum. Gick och gymmade ändå, och hoppades på att kroppen var lite trött bara.

Icke, död sen på torsdagen. Allt var jobbigt! Gick sammanlagt 3000 steg ungefär och det är typ tur å retur skolan för å hämta barnen.

Fredagen var sambon hemma och jag fick krya på mig. Men nu kom ju den goa värmen också! Nu hade man ju kunnat jogga i spåret i bara T-shirt å shorts liksom!

Men, jag bestämde mig för att gå till apoteket och be om vitaminer för att boosta immunförsvaret, det enda de kunde komma på var Selen! Men jag fick även ett multivitamin “Sport” som innehöll andra vitaminer jag kanske inte får i mig.

Lchf kosten med drygt kött sås å grönsaker gör väl att jag tappar mycket annat! Och jag är trött på att bli sjuk var tredje vecka, framförallt nu då när vi skulle köra stenhårda maj. Nu får jag träna lugnt ett par dagar och sen kan jag börja leva loppan igen. Känns sådär, en tredjedel av månaden har snart passerat.

En kul grej också som sambon märkte var att det var redan maxdos selen i sport-burken, men jag köpte ju en burk selen också, och överkonsumerar man selen så har de tydligen negativa effekter. Inte många kronor men hade kunnat spara en del…

Jaja! Ikväll blir de joggning, lätta sprintar tror jag faktiskt. Gå 10 stolpar sprinta 4. Så får vi se hur de går. Igår så blev de lätt på gymmet. Skönt att vara igång igen !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: